Waarom_doneren

HondenKennisCentrum.nl

De informatieve website over honden waar het dierenwelzijn op de eerste plaats staat.

De artikelen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

 Sint 2020 Sint 2020
Honden kennis centrum


Het delen van links op sociale media of websites wordt erg op prijs gesteld.

Deze website is volledig afhankelijk van donaties

De artikelen op de website van het Honden Kennis Centrum zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en het dierenwelzijn staat bij het Honden Kennis Centrum altijd op de eerste plaats!


De informatie op de website Hondenkenniscentrum.nl is door iedereen gratis te bekijken en omdat de informatie gratis is lezen dagelijks veel bezoekers de hondenartikelen.
Uit de vele positieve reacties blijkt dat deze website door veel bezoekers gewaardeerd wordt.

Artikelen schrijven kost veel tijd, het in de lucht houden en onderhouden van de website kost geld. Om deze kosten te kunnen betalen zal er geld binnen moeten komen.
Een optie zou kunnen zijn om advertenties op de website te plaatsen. Maar reclamebanners zijn voor de bezoekers erg storend, bovendien verminderd dit de onafhankelijkheid van het Honden Kennis Centrum. Het Honden Kennis Centrum wil niet afhankelijk zijn van adverteerders, omdat adverteerders vanwege hun commerciële belangen eventueel invloed willen uitoefenen op de inhoud van de artikelen.

Om de kosten voor deze website te kunnen betalen vraag ik bij deze aan bezoekers om een vrije gift of donatie te doen. Door donaties en giften van websitebezoekers is het mogelijk om de website in stand te houden en verder te ontwikkelen. Ook is het geld nodig om opleidingen te kunnen betalen, want zonder opleidingen kan ik zelf ook niet op de hoogte blijven van de nieuwste (wetenschappelijke) ontwikkelingen in de hondenwereld.


Iedereen die mij financieel wil steunen wil ik alvast bedanken, verder wens ik iedereen veel leesplezier op de website.

© Copyright HondenKennisCentrum.nl.

Delen van dit artikel via één van de deelknoppen mag altijd en wordt ook zeer gewaardeerd. Kopiëren/plakken van de tekst is niet toegestaan en maakt inbreuk op auteursrecht.

DierDier

Deze website is volledig afhankelijk van donaties en giften! Waardeer je de artikelen in deze site, laat je waardering blijken d.m.v. een financiële bijdrage.

IK WIL DE WEBSITE STEUNEN
Ik doneer misschien later >