Website steunen

HondenKennisCentrum.nl

De informatieve website over honden

Gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten

© Copyright HondenKennisCentrum.nl.

Overname van teksten en afbeeldingen is niet toegestaan!

Het delen van links op sociale media of websites wordt erg op prijs gesteld.


CONTACT

DEEL DIT ARTIKEL OP:

Alle artikelen zijn voor de bezoekers van deze site gratis te lezen, maar...

De artikelen op deze website zijn onafhankelijk geschreven, dat wil zeggen dat zij niet commercieel beïnvloed zijn door adverteerders en sponsoren. Zonder adverteerders en sponsoren hoef ik niet bang te zijn dat ik over onderwerpen schrijf die ten nadele van de commerciële belangen van mijn geldschieters zijn. Commerciële belangen en het dierenwelzijn botst nogal eens met elkaar, vandaar.


Maar dit heeft natuurlijk ook nadelen, want er komt geen geld binnen, terwijl een website wel geld kost en daarnaast ontzettend veel tijd, want naast het schrijven van artikelen en het onderhouden van de website, krijg ik ook veel vragen van bezoekers. Zelfs al schrijf ik geen artikelen, dan ben ik toch nog een aantal uren per week hieraan kwijt, zonder er een cent aan te verdienen.


Daarom hoop ik dat bezoeker mijn artikelen zo waarderen dat zij er ook een kleine bijdrage (grote mag natuurlijk ook) willen leveren.
Je kunt je waardering laten blijken door een bedrag op mijn bankrekening over te maken:


NL20 SNSB 0933 2784 11, ten name van M Reuvekamp.
Ook kan via je eigen bank geld overgemaakt worden met TIKKI€/iDEAL door op de banner onderaan de website te klikken.


Iedereen die mij financieel wil steunen wil ik alvast bedanken, verder wens ik iedereen veel leesplezier op de website.


Vriendelijke groet,


Martin

Beheerder Honden Kennis Centrum

Dier algemeen

DEEL DIT ARTIKEL OP:

Als je hondenartikelen op deze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine bijdrage: kan dat! Met een grotere bijdrage steun je deze website natuurlijk nog meer. Zo help je de deze informatieve hondensite in stand houden.
Klink op de banner om een gift te doen via iDEAL/TIKKI€

IDEALTIKKIE
IDEALTIKKIE

e kunt ook een gift overmaken op bankrekeningnummer: NL20 SNSB 0933 2784 11 ten name van M Reuvekamp. Bij voorbaat dank.Honden Kennis Centrum is ook te volgen op Facebook en Twitter:

Deze website is gehost en gemaakt met de Websitebuilder van One.com

De informatie op deze site geeft wordt niet beïnvloed door commerciële belangen en daardoor objectief. Dat de website niet commercieel is, betekent niet dat de website zonder geld kan. Want een website maken en beheren kost nu eenmaal ook geld en dat geld moet ook ergens vandaan komen. Daarom is siteafhankelijk van vrijwillige bijdragen, zonder deze financiële bijdragen kan de website niet bestaan. Rekeningnummer: NL20SNSB0933278411, ten name van M Reuvekamp.

iDEAL
Sluiten X