Adverteren

HondenKennisCentrum.nl

De informatieve website over honden

Gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten

© Copyright HondenKennisCentrum.nl.

Overname van teksten en afbeeldingen is niet toegestaan!

Het delen van links op sociale media of websites wordt erg op prijs gesteld.


CONTACT

DEEL DIT ARTIKEL OP:

Adverteren/sponsering


Wilt u adverteren op deze site, dat kan vanaf 15 euro per maand.


Mogelijkheid 1. Gedeelde roulerende banner.

U deelt uw advertentiebanner met 2 andere adverteerders op 1 advertentieplaats. De banners rouleren om de 4 seconden. Uw banner is dus 1/3 van de tijd in beeld. Prijs 12,50 euro per maand.


Mogelijkheid 2, vaste banner.

U advertentiebanner wordt niet gedeeld met andere adverteerders, uw banner blijft constant in beeld. Prijs 25 euro per maand.

 

Let op: Adverteerders hebben geen invloed op de inhoud van de website. Honden Kennis Centrum plaatst ook geen advertenties van diensten of producten die het dierenwelzijn schaden of niet in overeenstemming is wat de site uitdraagt.

 

Interesse in het plaatsen van een advertentie?
Neem dan contact op via de mail: contact@hondenkenniscentrum.nl
Vermeld in de mail het websiteadres (URL) waarnaar de banner gelinkt moet worden en van welke advertentiemogelijkheid u gebruik wilt maken. 


De grootte van de banner die op de website geplaatst wordt is 300x250 (HxB).
Stuur in de mail als bijlage de afbeelding van uw banner mee, van minimaal dit formaat of groter in dezelfde hoogte en breedte verhouding.


Wanneer uw advertentie is goedgekeurd wordt deze na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk geplaatst.


Dier algemeen

DEEL DIT ARTIKEL OP:

Als je hondenartikelen op deze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine bijdrage: kan dat! Met een grotere bijdrage steun je deze website natuurlijk nog meer. Zo help je de deze informatieve hondensite in stand houden.
Klink op de banner om een gift te doen via iDEAL/TIKKI€

IDEALTIKKIE
IDEALTIKKIE

e kunt ook een gift overmaken op bankrekeningnummer: NL20 SNSB 0933 2784 11 ten name van M Reuvekamp. Bij voorbaat dank.Honden Kennis Centrum is ook te volgen op Facebook en Twitter:

Deze website is gehost en gemaakt met de Websitebuilder van One.com

De informatie op deze site geeft wordt niet beïnvloed door commerciële belangen en daardoor objectief. Dat de website niet commercieel is, betekent niet dat de website zonder geld kan. Want een website maken en beheren kost nu eenmaal ook geld en dat geld moet ook ergens vandaan komen. Daarom is siteafhankelijk van vrijwillige bijdragen, zonder deze financiële bijdragen kan de website niet bestaan. Rekeningnummer: NL20SNSB0933278411, ten name van M Reuvekamp.

iDEAL
Sluiten X