Doneren

HondenKennisCentrum.nl

De informatieve website over honden

Gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten

© Copyright HondenKennisCentrum.nl.

Overname van teksten en afbeeldingen is niet toegestaan!

Het delen van links op sociale media of websites wordt erg op prijs gesteld.

Alle artikelen zijn voor de bezoekers van deze site gratis te lezen, maar...

Artikelen schrijven kost ontzettend veel tijd, vooral omdat ik niet lukraak wat wil schrijven, maar over zaken wil schrijven die wetenschappelijk onderbouwd kunnen worden, want in tegenstelling tot pakweg 2 decennia geleden is er de afgelopen jaren heel veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar hondengedrag, waardoor ook inzichten over hondenopvoeding/trainingen drastisch zijn veranderd. Dit alleen maar ten goede voor het welzijn van honden.

Ruim 15 jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven van informatieve artikelen over honden, eerst voor mijn website Hondenwijzer, waarmee ik in 2015 ben gestopt, en nu voor deze website.

In 2015 ben ik gestopt met de website Hondenwijzer omdat het mij ontzettend veel tijd kostte en het financieel niets opbracht. Ondanks dat ik wel wat reclame inkomsten had, bracht het mij per saldo niets op, maar koste mij juist geld (o.a. webhostingkosten). Omdat ik merkte dat mijn artikelen door de meeste hondenbezitters en hondenprofessionals erg gewaardeerd werden ben ik toch weer begonnen met het schrijven van artikelen en heb toen deze website gelanceerd (omdat iemand ondertussen iemand anders het domein Hondenwijzer al had gekaapt).

Net zoals de website Hondenwijzer brengt ook de website Hondenkenniscentrum mij financieel niets op, maar kost het mij alleen maar geld, sowieso al ruim € 130 p/j aan webhostingkosten. Ook nu sta ik weer op het punt om er helemaal mee te stoppen, want laten we eerlijk zijn, iedereen kan de informatieve artikelen gratis lezen, maar zelf wil ik net als alle auteurs van teksten ook wel profijt hebben voor het vele werk dat ik aan de artikelen en de website besteed, want een artikel schrijf je niet in een paar uur, daar doe je soms dagen over.

Bijna elke auteur verdient geld met het schrijven van artikelen, wanneer ik alle uren reken die ik aan de website heb besteed en dat om zou rekenen in een in een normaal salaris, dan ben ik in al die jaren tienduizenden euro’s misgelopen. Al deze tijd had ik ook voor mijzelf kunnen besteden of op een andere wijze extra geld kunnen verdienen, daarom heb ik besloten om zo niet door te blijven gaan, want ik moet ook aan mijzelf denken.

Om deze redenen wil ik een beroep doen op alle website bezoekers die mijn artikelen waarderen, ik weet dat het er veel zijn, maar ik vraag mij af of zij mijn website ook zo waarderen dat zij mij financieel willen steunen.

Ik hoef er echt niet veel geld aan de website te verdienen zoals andere tekstschrijvers, maar wil financieel wel de juiste beloning hebben voor het vele werk dat ik aan de website besteed. Zoals het nu gaat, dat het mij alleen maar geld (en tijd) kost, kan echt niet meer. Daarom vraag ik mijn bezoekers een vrijwillige donatie te doen voor mijn werk.


Je kunt mij steunen door een bedrag op mijn bankrekening over te maken: NL20 SNSB 0933 2784 11, ten name van M Reuvekamp.


Iedereen die mij financieel wil steunen wil ik alvast bedanken, verder wens ik iedereen veel leesplezier op de website Hondenkenniscentrum.nl

Vriendelijke groet,

Martin

Deze website is gehost en gemaakt met de Websitebuilder van One.com

Hondenboeken aanbevolen door het Honden Kennis Centrum