Auteurs gezocht

HondenKennisCentrum.nl

De informatieve website over honden

Gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten

Donatie Honden Kennis Centrum

© Copyright HondenKennisCentrum.nl.

Overname van teksten en afbeeldingen is niet toegestaan!

Het delen van links op sociale media of websites wordt erg op prijs gesteld.

Honden kennis centrum zoekt deskundige auteurs

Deze website zoekt deskundigen die artikelen en columns voor deze site willen schrijven, hierbij denk ik vooral aan gediplomeerde kynologische gedragstherapeuten en dierenartsen.

-

Door middel van deze website kunnen auteurs meer naamsbekendheid krijgen (voor bijvoorbeeld hun bedrijf) want onder elk geschreven artikel wordt de naam van de auteur geplaatst en een link naar de website van de auteur (indien beschikbaar).

Ook komt er in deze website een agenda te staan waar auteurs workshops, lezingen e.d. kunnen aankondigen die zij zelf geven of organiseren.

Aanmelden als auteur is vrijblijvend, je bent niet verplicht om een aantal artikelen aan te leveren binnen een bepaalde periode. Wel is het zo dat hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer promotie je kunt maken voor jezelf of je bedrijf. Auteurs worden niet voor hun artikelen betaald.


Het is trouwens niet de bedoeling dat de auteurs promotieverhaaltjes voor hun zelf of hun bedrijf gaan schrijven,  of reclame gaan maken voor bepaalde producten of diensten in hun artikelen, omdat dit de geloofwaardigheid van de artikelen niet ten goede komt.


HEB JE INTERESSE?

Stuur een bericht waarin je in het kort schrijft wie je bent en stuur daarbij je CV mee waarin je je opleidingen (ook workshops en lezingen) en je ervaring vermeldt. Vermeld daarin ook in welke jaren je de opleidingen en cursussen hebt gevolgd.


Je komt alleen in aanmerking om auteur te worden wanneer je de benodigde opleidingen en nascholingen hebt gevolgd op hondengebied of als je dierenarts bent. Wanneer je eventueel in aanmerking komt om auteur te worden, kan het zijn dat er naar kopieën van je diploma’s en certificaten wordt gevraagd.


Wanneer je in aanmerking komt voor auteur krijg je in het nieuwe jaar een bericht wat precies de bedoeling is en wat er van je wordt verwacht.

Zoals ik als schreef: wanneer je je aanmeldt als auteur ben je tot niets verplicht.


Uiteraard zijn sponsoren ook van harte welkom. Sponsoren kunnen wel een advertentie plaatsen, maar hebben verder geen invloed op de inhoud van de nieuwe site.


Interesse?

Vul dan het onderstaande formulier in of mail naar: naar: info@hondenkenniscentrum.nl 
 
 
 
 
Volg honden kennis centrum op Twitter
Hondenboeken aanbevolen door het Honden Kennis Centrum